dilluns, 27 d’abril del 2020

PERIODISTES D'UN CONFINAMENT

Seguint amb la tasca de periodistes que us vam demanar en l'activitat de la setmana passada "I tu, des de la finestra que hi veus?", aquesta setmana us proposem una nova activitat en la qual treballareu un gènere periodístic. 

Davant la situació de confinament que vivim actualment ens agradaria saber com esteu passant aquests dies: com us sentiu, com es senten les vostres famílies, que feu a casa, que us preocupa...

Primer heu de pensar entre 7 i 10 preguntes per fer una entrevista a algú que visqui a casa vostra. Recordeu que les respostes han de descriure la situació actual que viviu a casa, per tant, penseu molt bé el què voleu preguntar! 

Quan ja les tingueu pensades, passeu a l'acció! Poseu-vos el vostre vestit de superperiodistes i busqueu a algú que visqui a casa que estigui disposat a respondre les vostres preguntes. Haureu d'anotar o enregistrar les respostes ja que les fareu servir més endavant per escriure l'entrevista. 

Quan hagueu acabat, escriviu les preguntes i les seves respostes corresponents en un full en blanc o en un document Word. Si la resposta és molt llarga, podeu fer un resum.

AH! ÉS MOLT IMPORTANT QUE GUARDEU AQUESTA ENTREVISTA! Segurament us serà útil més endavant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada