dilluns, 20 d’abril del 2020

I TU DESDE LA FINESTRA QUE HI VEUS?

En primer lloc et proposem que ens facis un dibuix del que veus per la teva finestra o balcó de casa teva. Intenta ser el màxim realista possible. 

Si és possible, pinta-la, fes-li una fotografia i envia-la per mail als tutors. 


En segon lloc, et proposem que t’inventis o imaginis una noticia del que pot estar passant al carrer (pot ser al teu propi carrer, a l’escola, al barri, a Barcelona o a tot el món, imaginació i creativitat al poder!). És important que respongui a les 6 preguntes del periodisme: Què? Qui? Com? A on? Quan? Per què? 

Podeu complementar la noticia amb una imatge ja sigui d’Internet o un dibuix fet per vosaltres i la noticia pot estar relacionada amb el Coronavirus o no. 

Com a activitat extra et proposem que realitzis una tasca d’observació per la teva finestra o balcó:
  • En primer lloc, escull tres franges horaries de 30 minuts. Per exemple, de 10:00-10:30, de 16:30-17:00 i de 19:30-20:00. IMPORTANT: Aquestes hores hauran de ser les mateixes durant tota la setmana
  • En una quadrícula com la que veuràs a continuació anota quants cotxes has vist circulant; quantes persones passejaven al gos; quantes persones anaven o tornaven de comprar i quantes persones passejaven sense cap motiu aparent.   


Cotxes

Passejant animals
Anant o tornant de comprar
Altres
10:00-
10:30       





16:30-
17:00




19:30-
20:00




  • L’últim dia pots elaborar una gràfica, com la que veuràs a l'exemple, amb els resultats que has aconseguit durant la setmana i així veuràs quins dies surt més gent i a quines hores. 
                                   
I per acabar mireu els blogs d' Anglès i Educació Física on trobareu més activitats!!


                 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada