dilluns, 4 de maig del 2020

Ens convertim en Masterchefs

Aquesta setmana el que et demanem és que et fiquis a la pell d’un/a MasterChef i ens ensenyis una recepta, ja sigui del teu plat preferit , d’un plat del teu país o de quelcom que hagis estat menjant aquests dies:

  1. Anota els ingredients que calen en una llista ✓. És important que ens posis la quantitat exacte perquè sino quan la intentem fer els demés no ens sortirà tan bona com a tu.
  2. Ens has d’explicar el procés, pas a pas. No et deixis cap detall perquè tota informació és necessaria. 
  3. Com l’hem de servir. Inventat una presentació original per a que el teu plat aconsegueixi una ⭐Estrella Primchellin ⭐
  4. Important que feu un dibuix o una fotografia del plat perquè se’ns caigui la baba al veure’l

Per a què els mestres sapiguem que l’heu fet vosaltres (i no els papes o germans) us demanem que ens adjunteu alguna fotografia on us poguem veure cuinant (sempre amb supervisió!!!) i si algú de vosaltres ens vol enviar un video explicant com ho ha fet…ENDAVANT!


Com a activitat extra et proposem que analitzis si el teu plat és saludable o no. Tot seguit justifica la teva resposta en un parell de línies. Classifica els aliments que es necessiten en: greixos, proteïnes, hidrats de carboni, fibra, vitamines i minerals i làctics 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada