dilluns, 25 de maig del 2020

Coneixeu Giuseppe Arcimboldo?

Aquesta setmana us proposem que us convertiu en un artista italià que va ser l'autor d'unes obres molt i molt originals que potser heu vist alguna vegada. Estem parlant de Giuseppe Arcimboldo, un home que va viure al segle XVI i que es va fer famós per respresentar el rostre humà a partir de fruites, verdures, vegetals, plantes... 
Per si no havieu sentit a parlar d'ell o us ve de gust tornar a veure algunes de les seves peces, aquí us deixem una petita mostra!



 


Oi que són originals? Doncs ara us toca a vosaltres! La setmana passada vam veure als vostres gràfics de barres que mengeu molta fruita així que, de ben segur que per casa podeu reunir fruites, verdures i vegetals que us ajudin a fer una obra d'art de l'estil de les que feia Arcimboldo. Només cal que sigueu una mica creatius, enginyosos, que deixeu volar la vostra imaginació i que us deixeu portar allà on la vostra vessant més artística us dugui! També podeu utilitzar retalls de revistes on apareguin aliments i incorporar-los a la vostra creació o, directament, fer la vostra obra d'art a partir d'aquestes imatges retallades.
Aquí us deixem alguns exemples d'obres fetes per nens i nenes com vosaltres, per tal que us puguin servir d'inspiració, una paraula molt important per als artistes. Però recordeu! Inspireu-vos, no les copieu! Si podeu, feu fotos a les vostres creacions i envieu-nos-les!

 

Per acabar, us proposem que investigueu una mica sobre aquest interessant artista i ens demostreu que, a part de fer obres d'art inspirades en ell, també podeu descobrir alguns trets destacats de la seva biografia.


  • A quina ciutat italiana va néixer?
  • Quin és l'any del seu naixement?
  • L'obra d'Arcimboldo està plena de retrats. Sabries dir què és un "retrat"? Si no ho saps, t'animem a què ho esbrinis!
  • Quants anys han passat des del naixement del pintor?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada