dilluns, 20 d’abril del 2020

SETMANA 2: ACTIVITATS DE SANT JORDI...I D'ALTRES!

1-Aprofitant que s'apropa Sant Jordi, et proposem que escoltis aquesta cançó que parla sobre la llegenda d'aquest cavaller. Primer de tot, escolta-la i prova de cantar-la! Et deixem aquí la lletra perquè ho puguis fer. Quan ja l'hagis cantat diverses vegades, prova d'omplir els buits de la lletra que trobaràs a baix de la lletra completa. Has de provar de fer-ho de memòria! Còpia les paraules en un full en blanc.

Aquí tens l'enllaç per escoltar la cançó: La llegenda de Sant Jordi.

Si et vols descarregar el document per poder-hi escriure a sobre, ho pots fer des d'aquest enllaç: Cançó amb buits Tan sols heu d'anar a "Arxiu" i "Descarregar".




2-Ara segur que ja et coneixes la llegenda de Sant Jordi. Sabries endevinar quines són les paraules que falten en aquesta? Els "emojis" t'ajudaran a descobrir-ho! Escriu la llegenda completa en un full en blanc.



3-Ara et proposem aquests jocs matemàtics i de raonament. Sabràs trobar la resposta? Còpia la resposta en un full en blanc:




I per ampliar...

T'has quedat amb ganes de més? Doncs ara et proposem que dibuixis aquests personatges en un full en blanc i els pintis tal com s'indica en el text.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada