els nens i nenes de 5è i 6è, aquesta setmana, estem fent magdalenes en el taller de l'alimentació.
Aquí teniu la recepta per poder fer magdalenes a casa vostra:
Recepta Magdalenes
Ingredients:
- 2 ous mitjans
- 175 gr. de sucre
- 60 ml. de llet
- 190 ml. d’oli d’oliva suau
- 200 gr. de farina
- 7 gr. de llevat químic (tipus Royal)
- un polsim de sal
- canella en Pols, al gust
- pell ratllada d’una llimona (només la part groga)
Preparació:
Barregem els ous i el sucre.
Sense deixar de batre hi afegim la llet.
A continuació, sense deixar de batre poc a poc, afegim l’oli.
Barrejar, a part, en un bol, els ingredients secs restants: la farina, el llevat, la sal, la canella i la ratlladura de llimona.
Afegir aquests ingredients a la barreja anterior d’ous, sucre i llet, baten a poca velocitat. Quan tots els ingredients estiguin ben integrats, batre-ho a velocitat ràpida durant 2 o 3 minuts.
Escalfar el forn a 250 ºC, i anar preparant la safata de las magdalenes i les càpsules corresponents.
Abocar la massa a les càpsules, fins poc més dels ¾ de la seva capacitat.
Canviar la temperatura del forn 210º i coure al forn uns 14-16 minuts aproximadament.
Un cop passat aquest temps, ja estan llestes per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada