dimecres, 22 de febrer de 2017

RECEPTE DE MAGDALENES

Benvolgudes famílies,
els nens i nenes de 5è i 6è, aquesta setmana, estem fent magdalenes en el taller de l'alimentació.
Aquí teniu la recepta per poder fer magdalenes a casa vostra:


Recepta Magdalenes

Ingredients:

  • 2 ous mitjans
  • 175 gr. de sucre
  • 60 ml. de llet
  • 190 ml. d’oli d’oliva suau
  • 200 gr. de farina
  • 7 gr. de llevat químic (tipus Royal)
  • un polsim de sal
  • canella en Pols, al gust
  • pell ratllada d’una llimona (només la part groga)


Preparació:

Barregem els ous i el sucre.

Sense deixar de batre hi afegim la llet.

A continuació, sense deixar de batre poc a poc, afegim l’oli.

Barrejar, a part, en un bol, els ingredients secs restants: la farina, el llevat, la sal, la canella i la ratlladura de llimona.

Afegir aquests ingredients a la barreja anterior d’ous, sucre i llet, baten a poca velocitat. Quan tots els ingredients estiguin ben integrats, batre-ho a velocitat ràpida durant 2 o 3 minuts.

Escalfar el forn a 250 ºC, i anar preparant la safata de las magdalenes i les càpsules corresponents.

Abocar la massa a les càpsules, fins poc més dels ¾ de la seva capacitat.

Canviar la temperatura del forn 210º i coure al forn uns 14-16 minuts aproximadament.
Un cop passat aquest temps, ja estan llestes per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari